Aktuality

Vycházejí únorové Olomoucké listy

V těchto dnech dostávají Olomoučané do schránek další vydání populárních Olomouckých listů. Časopis přináší nové informace o dění v hanácké metropoli. V tématu čísla a následné anketě s městskými zastupiteli jsme zacílili na probíhající plesovou sezónu, kterou právě Městský bál zahájil.

Při čtení Listů se mimo jiné dozvíte, že voda z řeky Moravy zalila při prosincové povodni novou olomouckou náplavku. Podle odborníků náplavka obstála.

Dočtete se, že od poloviny ledna mohou Olomoučané, kteří mají potíže spojené s bydlením, navštívit nově zřízené Kontaktní místo. A taky, že parkovací zóny C a D město letos zavádět nebude. Nebo že Zoologická zahrada Olomouc v loňském roce zaznamenala rekordní návštěvnost za 25 let. Do zoo na Svatém Kopečku zavítalo 381 tisíc návštěvníků.

Doufáme, že při čtení najdete hodně zajímavých a užitečných informací.

Čtěte Listy, tam to všechno je. A kdybyste nám chtěli něco napsat nebo vzkázat, můžete tak na adrese [email protected].

Kdybyste chtěli v Olomouckých listech inzerovat, vyžádejte si ceník a technické podmínky na [email protected].

Pokud nedostanete Olomoucké listy (distribuované Českou poštou) do schránky, dejte nám to prosím vědět, kvůli reklamaci. Vyzvednout si je můžete kdykoliv v Informačním centru v podloubí radnice, nebo se na ně podívejte na webu. Všechna vydání pak najdete na adrese: https://listy.olomouc.eu.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: