Aktuality

Vycházejí prosincové Olomoucké listy

V těchto dnech dostávají Olomoučané do schránek další, v letošním roce poslední vydání populárních Olomouckých listů. Časopis standardně přináší informace o dění v hanácké metropoli.

V tématu čísla a následné anketě s městskými zastupiteli se věnujeme festivalu Olomouc Design Days, který mohli Olomoučané a návštěvníci města po celý listopad v našem městě zažít. Tento pilotní projekt by si ale v budoucnu mohl najít trvalé místo v kulturním kalendáři města a stát se i lákadlem pro turisty.
Věděli jste, že četnost návštěv zahraničních novinářů, bloggerů, influencerů, instagramerů a youtuberů v roce 2023 potvrdila nadstandardní zájem o naše město? Zastoupení měla Olomouc prakticky po celém světě.
Dočtete se také, že příprava další etapy protipovodňové ochrany Olomouce za 170 milionů korun začne ještě během zimy. Ta vyřeší ochranu zástavby městských částí Nový Svět a Nemilany. Práce odstartují na jaře příštího roku. A doufáme, že při čtení najdete hodně zajímavých a užitečných informací.

Prostě, čtěte Listy, tam to všechno je. A kdybyste nám chtěli něco napsat nebo vzkázat, můžete tak na adrese [email protected].

Kdybyste chtěli v Olomouckých listech inzerovat, vyžádejte si ceník a technické podmínky na [email protected].

Pokud nedostanete Olomoucké listy (distribuované Českou poštou) do schránky, dejte nám to prosím vědět, kvůli reklamaci. Vyzvednout si je můžete kdykoliv v Informačním centru v podloubí radnice, nebo se na ně podívejte na webu. Všechna vydání pak najdete na adrese: https://listy.olomouc.eu.

Redakce děkuje za celoroční přízeň.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: