Aktuality

Vycházejí zářijové Olomoucké listy 2022

Dnes začala distribuce zářijového čísla Olomouckých listů do domácností. Tématem městského zpravodaj jsou blížící se volby do městského zastupitelstva a části senátu. Přinášíme informace o volebních místnostech v jednotlivých okrscích a návod, jakým způsobem volit, aby váš hlas nepropadl.

Dočtete se, že nábřeží řeky Moravy se v centru města zcela proměnilo. Nejen Olomoučané se budou už brzy moci procházet po nové náplavce. Do konce září bude náplavka po stavební stránce hotova. Pravý břeh řeky Moravy se výrazně změní v celém, skoro půl kilometru dlouhém úseku od restaurace Bristol a mostu v Komenského ulici až po křižovatku ulic Blahoslavova a Šmeralova na druhém konci.

Informujeme o tom, že zatímco podobu třetí etapy protipovodňové ochrany Olomouce ukáže teprve architektonická soutěž, čtvrtá etapa už má zelenou.

Věříme, že vás zaujme spousta dalších zajímavých zpráv a informací z našeho města.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]. Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]. Uzávěrka příštího čísla je 19. září 2022.

Měsíčník vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty.
Pokud k vám nedorazí, dejte nám vědět na [email protected].

Časopis je k dispozici zdarma také v Informačním centru v podloubí radnice a elektronicky ke stažení zde.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: