Aktuality

Vycházejí srpnové Olomoucké listy 2022

Dnes začala distribuce srpnového čísla Olomouckých listů do domácností. Tématem městského zpravodaj je tentokrát Olomouc z výšky. Vyhlídka je něco, co člověku vyrazí dech nebo ho alespoň zaujme. A v Olomouci je z výšky na co koukat. Redaktoři zjišťovali, jaké to je bydlet vysoko, rozhlížet se u kávy nebo úřadovat nad naším městem. Co si o výškových budovách myslí olomoučtí zastupitelé, a jestli je potřeba chránit olomoucké panorama, jsme se některých zeptali v anketě.

V rozhovoru představíme architekta Pavla Pospíšila, který je v Olomouci podepsaný pod budovou okresního archivu, přístavbami učeben a tělocvičny gymnázia v Hejčíně, katastrálním úřadem, sídlem firmy Gemo, NH hotelem, opravou radnice nebo spoluprací s Ivanem Theimerem na Ariónově kašně.

Věříme, že vás zaujme spousta dalších zajímavých zpráv a informací z našeho města.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]. Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]. Uzávěrka příštího čísla je 22. srpna.

Měsíčník vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty. Pokud k vám nedorazí, dejte nám vědět na [email protected].

Časopis je k dispozici zdarma také v Informačním centru v podloubí radnice a elektronicky ke stažení zde.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: