Aktuality

Vycházejí červencové Olomoucké listy 2021

V těchto dnech je do všech schránek v Olomouci distribuováno nové vydání časopisu Olomoucké listy. Oblíbené periodikum informuje kromě jiného o tom, že návrh nové parkovací politiky je dopracován a připraven k představení a projednání s veřejností. V tématu čísla se dozvíte, jak Olomouc přistupuje k nakládání se strategickou materií, jakou je voda.

Píšeme o tom, že část rekonstrukce fasády a věží kostela svatého Mořice skončila. Zájemci tak mohou opět vystoupat na střešní vyhlídku. A mohou si adoptovat jednu z píšťal proslulých Englerových varhan. V Listech vám představíme laureáty Ceny města za rok 2020. Dozvíte se o soutěži o nejkrásnější květinovou výzdobu nebo že nejlepší stavby nebo rekonstrukce minulého roku soutěžily o cenu Stavba roku 2020 Olomouckého kraje. A že v šesti kategoriích uspěly tři stavby z Olomouce, mezi nimi také náročná rekonstrukce tramvajové trati v ulici 8. května.

Věříme, že zaujme spousta dalších zajímavých informací z našeho města.
Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]
Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]
Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.
Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.
Uzávěrka srpnového čísla je 19.7. 2021.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2021/7.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: