Aktuality

Vycházejí březnové Olomoucké listy 2021

V těchto dnech opět nacházejí Olomoučané ve svých poštovních schránkách další vydání časopisu Olomoucké listy. Oblíbené periodikum mimo jiné informuje o stavbě dalšího úseku tramvajové trati.

Letos v březnu totiž začíná stavba na ulici Zikovu a Schweitzerovu. Trať bude měřit 1200 metrů a tramvaje zavede doprostřed nejlidnatějšího olomouckého sídliště. Listy přináší také informaci o tom, že Olomouc zvítězila v krajských kolech dvou soutěží, které pořádá Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska. Postupuje tak do dalších klání na celostátní úrovni v kategoriích Historické město roku 2020 a Památka roku 2020. Dočtete se, že opravou projde další most, a to přes řeku Bystřici v Masarykově ulici. Technické služby poradí, jak se bránit potkanům. Tématem březnového vydání je Olomouc ve filmu. Proto věříme, že zaujme rozhovor s režisérem Janem Hřebejkem, který opět natáčí v našem městě.

Věříme, že vás osloví nabídka akcí či společenských aktivit a zaujme spousta zajímavých informací z našeho města.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]
Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Uzávěrka dubnového čísla je 22. března 2021.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2021/03.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: