Aktuality

Vycházejí červencové Olomoucké listy 2018

V těchto dnech vychází červencové číslo časopisu Olomoucké listy, který pravidelně přináší do vašich schránek aktuality z dění v našem městě. Měsíčník opět nabízí zajímavé čtení pro všechny občany hanácké metropole.

V novém čísle najdete informace k šedesátému výročí výstavnictví v Olomouci. Dozvíte se, že město začalo vyhledávat a oceňovat místa, která jsou vstřícná k rodinám s dětmi. Postupně vám je všechny představíme. Přinášíme informace o tom, že štítky na sloupech veřejného osvětlení pomáhají lidem s orientací. Také se dočtete, že Olomoučané v loňském roce recyklovali více než 170 tun elektrospotřebičů a že Olomouc rozdala své Ceny za loňský rok. Věříme, že vás osloví nabídka kulturních akcí či společenských aktivit a zaujme další spousta zajímavých informací z našeho města.

Měsíčník Olomoucké listy je distribuován prostřednictvím České pošty, s. p., a to do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2018/07.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: