Aktuality

Dramatický kurz SENior hledá nové nadšence

Řekněte svým rodičům, babičkám a dědečkům, nebo pokud se sami na to cítíte, přijďte.

Scházíme se každý týden v novém Divadle na cucky na Dolním náměstí, letos otevíráme skupiny ve středu a čtvrtek vždy od 9 do 11 hod. Ročním kurzem provází účastníky zkušená divadelní lektorka MgA. Jana Jurkasová, která velice citlivě dbá na každého jednotlivce ve skupině a dává kurzu jedinečnou náplň.

Součástí kurzu jsou i workshopy s externími specialisty na jiné oblasti úzce spjaté s dramatickým uměním. Jsou to například Ondřej Jiráček – herec a lektor JAMU, Barbora Schneiderová – zakladatelka sdružení Storytelling o.s., Jitka Adamíková – tanečnice a pedagožka, Lucie Kytnarová – odbornice na používání hlasu a řeči a jiní.

Pro absolventy kurzu letos nově otevíráme Dramatický soubor SENior. Soubor bude veden profesionálním režisérem a účastníci ve své práci uplatní vše, co se za rok v dramatickém kurzu naučili.

Těšíme se na vás v nových prostorách Divadla na cucky na Dolním náměstí 42!

Pro více informací o kurzu navštivte webové stránky www.divadlonacucky.cz/senior, nebo napište na [email protected], či volejte koordinátorce projektu Alžbětě Kvapilové na 737 012 288

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: