Aktuality

Pětasedmdesátníci slavili v Moravském divadle

Středeční odpoledne patřilo v Moravském divadle olomouckým pětasedmdesátníkům. Sbor pro občanské záležitosti města Olomouce pro ně přichystal pěkný předvánoční program k oslavě jejich životního jubilea. Oslavence přišel pozdravit i primátor města Antonín Staněk.

Hned při vstupu do hlavního sálu Moravského divadla obdarovaly děti všechny příchozí ručně vyrobenými dárky. Seniorům během odpoledne zazpívaly děti ze ZŠ Holice a zatančily malé baletky z Baletního studia při Moravském divadle Olomouc. Krátké vystoupení si připravili také členové Moravského divadla Olomouc, a to ukázku z baletního představení Louskáček.

Přítomným oslavencům přišel popřát i primátor města Antonín Staněk. „Rok, do kterého jste se narodili, rok 1941, byl těžký rok. Ale čas plyne, některá období života jsou lepší, na jiná by člověk raději zapomněl. Já ale věřím, že jste až dosud prožili šťastný a spokojený život po boku svých nejbližších, a chci Vám popřát hlavně spoustu zdraví, abyste si ještě mnoho let mohli této spokojenosti a štěstí užívat.“

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: