Aktuality

Olomoucký senior míří ke čtenářům

Začíná distribuce jarního čísla časopisu Olomoucký senior. Nové vydání přináší čtenářům pestrý mix zpráv z klubů pro seniory, aktuální informace z města i tipy na návštěvu zajímavých akcí. Čtvrtletník pro své nejstarší občany vydává statutární město Olomouc.

V novém vydání čtenáři najdou zprávy o chystaných akcích, kterými jsou Dny vody, Den pro rodinu, program městské knihovny, divadel i ekocentra Sluňákov. Olomoucký senior Informuje také o možnostech využití potravinové banky nebo služby dluhového poradenství.

V rozhovoru aktuálního čísla říká ředitel Moravské filharmonie, že začít chodit na koncerty není nikdy pozdě. Zajímavé ohlédnutí představuje i historická vzpomínka na to, kdy zima ještě bývala opravdovou zimou. Neméně zajímavá je také anketa mezi vybranými vedoucími seniorských klubů. A nechybí ani tradiční soutěž o ceny, v níž se hraje o dvě vstupenky, tentokrát na koncert vážné hudby.

První letošní číslo čtvrtletníku Olomoucký senior je čtenářům k dispozici na obvyklých místech - v městském informačním centru v podloubí radnice, v informačním centru v přízemí budovy odboru sociálních věcí ve Štursově 1, a v SeniorPointu v Pavelčákově 21. Mezi své klienty časopis distribuují i vybrané sociální služby, kulturní instituce a další subjekty spolupracující s městem.

V elektronické podobě jsou toto i starší čísla dostupná na proseniory.olomouc.eu.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: