Aktuality

Vycházejí lednové Olomoucké listy

V těchto dnech dostávají Olomoučané do schránek první vydání populárních Olomouckých listů v roce 2024. Časopis standardně přináší informace o dění v hanácké metropoli.

V tématu čísla a následné anketě s městskými zastupiteli jsme zaměřili pozornost na připravovanou výstavu ve Vlastivědném muzeu, která ukáže Olomouc na historických fotografiích. Zajímalo nás, které místo se podle nich nejvíc změnilo a s jakým výsledkem?

Dozvíte se, že město bude letos hospodařit s vyrovnaným rozpočtem a také, že pokračuje v transformaci Moravského divadla a Moravské filharmonie. Dočtete se, že radní dali zelenou výstavbě nového pětadvacetimetrového bazénu u olomouckého Aquaparku. Nový bazén by měl sloužit výuce škol, školek i sportovním klubům po dobu rekonstrukce velké haly olomouckého plaveckého stadionu a následně rozšířit nabídku vodní plochy pro olomouckou veřejnost i sportovce.
A taky, že ve městě bude jezdit devět nových nízkopodlažních tramvají s oboustranným odbavováním cestujících. Tyto vozy budou vybaveny technologickými novinkami a klimatizací.

Doufáme, že při čtení najdete hodně zajímavých a užitečných informací.

Prostě, čtěte Listy, tam to všechno je. A kdybyste nám chtěli něco napsat nebo vzkázat, můžete tak na adrese [email protected].

Kdybyste chtěli v Olomouckých listech inzerovat, vyžádejte si ceník a technické podmínky na [email protected].

Pokud nedostanete Olomoucké listy (distribuované Českou poštou) do schránky, dejte nám to prosím vědět, kvůli reklamaci. Vyzvednout si je můžete kdykoliv v Informačním centru v podloubí radnice, nebo se na ně podívejte na webu. Všechna vydání pak najdete na adrese: https://listy.olomouc.eu.

Redakce přeje vše nejlepší v roce 2024.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: