Aktuality

Vycházejí listopadové Olomoucké listy

V těchto dnech dostávají Olomoučané do schránek nové vydání Olomouckých listů. Časopis tak opětovně přináší informace o dění v hanácké metropoli. V tématu čísla a následné anketě s městskými zastupiteli se věnujeme 450. výročí existence naší univerzity.

Také píšeme o tom, že celý listopad patří v Olomouci poprvé festivalu designu. Pilotní projekt by ale v budoucnu mohl najít trvalé místo v kulturním kalendáři města a stát se i magnetem pro turisty.

Dočtete se, že se blíží populární vánoční trhy a děti mají ještě šanci pojmenovat strom, který bude stát na Horním náměstí. A snad při čtení najdete hodně dalších zajímavých a užitečných informací.

Prostě, čtěte Listy, tam to všechno je. A kdybyste nám chtěli něco napsat nebo vzkázat, můžete tak na adrese [email protected].

Kdybyste chtěli v Olomouckých listech inzerovat, vyžádejte si ceník a technické podmínky na [email protected].

Pokud nedostanete Olomoucké listy (distribuované Českou poštou) do schránky, dejte nám to prosím vědět, kvůli reklamaci. Vyzvednout si je můžete kdykoliv v Informačním centru v podloubí radnice, nebo se na ně podívejte na webu. Všechna vydání pak najdete na adrese: https://listy.olomouc.eu.

Uzávěrka prosincového čísla je již 16. listopadu 2023.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: