Aktuality

Prosincové číslo časopisu Olomoucký senior láká na Richarda Pogodu

Devátý ročník čtvrtletníku Olomoucký senior, který vydává statutární město Olomouc pro starší generace svých občanů, ale nejen pro ně, se uzavřel těsně před vánočními svátky čtvrtým číslem. V časopise je jako obvykle rozhovor se zajímavou osobností, praktické rady, aktuality i tipy na zimní výlet.

V prosincovém čísle najde čtenář informace o aktivitách klubů seniorů a novinkách v možnostech využití sociálních a zdravotních služeb pro nejstarší spoluobčany. Čtenáři zde najdou i tipy na smysluplné využití volného času v zimním období – na své akce láká Knihovna města Olomouce, na zajímavé výstavy zve Vlastivědné muzeum a nechybí ani námět na jednodenní výlet za kulturou do Moravské Třebové. Olomoučany jistě potěší rozhovor s významným hudebníkem a všestrannou kulturní osobností Richardem Pogodou. Najdou zde také výlet do historie města.

Časopis Olomoucký senior je zdarma k dispozici v informačním centru v podloubí radnice, v informačním centru odboru sociálních věcí magistrátu v budově Štursova 1, s distribucí přímo svým seniorským klientům pomáhají městu i vybrané sociální služby a městská knihovna. Čtenáři se k aktuálnímu i starším číslům časopisu dostanou také na Internetu na stránce https://proseniory.olomouc.eu/casopis.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: