Aktuality

Vycházejí listopadové Olomoucké listy 2022

Dnes začala distribuce listopadového čísla Olomouckých listů. Informujeme, že po komunálních volbách povede čtyři roky město hnutí ANO 2011, koalice ProOlomouc a Piráti a hnutí spOLečně. Představujeme novou podobu vedení města pro období let 2022–2026. A v anketě jsme se zastupitelů zeptali, co považují za nejdůležitější v následujících čtyřech letech?

Při čtení Listů se dozvíte, že Olomouc má novou náplavku. Ta má 370 metrů na délku a 12 metrů na šířku. Takové jsou parametry náplavky na pravém břehu Moravy mezi mostem u Bristolu a mostem Václava Rendera. V říjnu se otevřela lidem.

Dočtete se, že sídliště Nové Sady a Povel mají největší koncentraci obyvatel. Díky dokončení tramvajové trati mají od listopadu i moderní a ekologické dopravní spojení s centrem města.

Věříme, že vás zaujme spousta dalších zajímavých zpráv a informací z Olomouce.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]. Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]. Uzávěrka příštího čísla je 18. listopadu 2022.

Měsíčník vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty. Pokud k vám nedorazí, dejte nám vědět na [email protected].

Časopis je k dispozici zdarma také v Informačním centru v podloubí radnice a elektronicky ke stažení zde.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: