Aktuality

Vycházejí červencové Olomoucké listy 2022

Dnes začala distribuce nového červencového čísla Olomouckých listů do domácností. Městský zpravodaj má tentokrát za téma slavnostní předávání Cen města. Jejich laureáty, kterých je pět, vám podrobně představíme.

Zjistíte, že nový most přes řeku Moravu na Masarykově třídě již slouží motoristům. A co obnášela jeho stavba a v čem byla jiná než ostatní podobné akce? Také si přečtete, jaké most nese jméno.

Našim zastupitelům jsme v anketě položili dotaz „Co byste považovali do budoucna za největší nebo nejlepší možný počin pro Olomouc?“ Jejich názory naleznete v Listech.

V rozhovoru představíme skladatele, muzikologa a hudebního pedagoga Tomáše Hanzlíka, který v Olomouci založil novodobou tradici barokních festivalů.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]. Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]. Uzávěrka příštího čísla je 15. července.

Měsíčník vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty. Pokud k vám nedorazí, dejte nám vědět na [email protected].

Časopis je k dispozici zdarma také v Informačním centru v podloubí radnice a elektronicky ke stažení zde.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: