Aktuality

Vycházejí dubnové Olomoucké listy 2022

V těchto dnech je do všech schránek v našem městě distribuováno dubnové vydání Olomouckých listů. Tématem čísla 4/2022 je pomoc pro válkou zkoušenou Ukrajinu. I v ulicích našeho města můžeme potkávat skupiny uprchlíků, což Olomouc dosud nezažila. A zjistíte také, jak Ukrajině pomáhá samotné město Olomouc.

V měsíčníku se mimo jiné dozvíte, že cyklistická sezona začne v Olomouci nejen díky jarnímu počasí, ale také sdíleným kolům a elektrokoloběžkám, které jejich provozovatelé vrátí zpět do ulic. Na jejich uživatele čeká řada novinek, třeba v podobě dalších parkovacích stanic. Pro všechny cyklisty přibydou stojany na kola i nové úseky cyklostezek.

Přečíst si můžete o tom, že v obřadní síni olomoucké radnice byly v březnu slavnostně vyhlášeny výsledky 56. ročníku ankety Nejlepší sportovec Olomoucka. Také že město rozdělí na dotacích přes 50 milionů korun na sport, kulturu a sociální služby.

Věříme, že Vás zaujme spousta dalších zajímavých zpráv a informací z našeho města.

Vaše náměty, postřehy a připomínky rádi uvítáme na adrese: [email protected]
Máte-li zájem o inzerci v Olomouckých listech, pište na: [email protected]

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Uzávěrka květnového čísla je 14. dubna 2022.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2022/04.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: