Aktuality

Vychází pilotní číslo magazínu Měníme Olomouc

V těchto dnech je do všech olomouckých schránek distribuováno první vydání tištěného magazínu Měníme Olomouc. Tento časopis, který vznikl ve spolupráci s místní Agendou 21, se zaměřuje především na témata spojená s udržitelným rozvojem města, investicemi, estetizací veřejných prostranství nebo participací.

Na stránkách magazínu si můžete přečíst například rozhovor s olomouckým architektem Miroslavem Pospíšilem o jeho práci i názoru na Olomouc, článek o fungování místní Agendy 21 nebo velký přehled investičních a estetizacích projektů za uplynulé dva roky. Dále se dozvíte, jak to ve městě vypadá se zaváděním chytrých řešení, co se chystá v olomouckých parcích a lesích, jak dosáhnout toho, aby bylo fungování městské dopravy a energetiky dlouhodobě udržitelné nebo něco málo o oživování dávno ztracených olomouckých staveb. A nechybí ani oblíbená křížovka či vědomostní kvíz o zajímavé ceny.

Pokud máte nějaké náměty, postřehy nebo připomínky, můžete nám je poslat na e-mail: [email protected]

Magazín Měníme Olomouc vydává statutární město Olomouc a je zdarma distribuován prostřednictvím České pošty do všech poštovních schránek v Olomouci. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 585 513 486 nebo je reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Magazín je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice nebo si ho můžete stáhnout ve formátu PDF: Měníme Olomouc – podzim 2021

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: