Aktuality

Vycházejí dubnové Olomoucké listy 2019

V těchto dnech vychází nové číslo časopisu Olomoucké listy, který pravidelně přináší do všech schránek ve městě aktuality o dění v Olomouci. Měsíčník tak opět nabízí zajímavé čtení nejen pro občany hanácké metropole.

Jako téma jsme pro vás připravili informace o začínající turistické sezóně. Díky dubnovému vydání si můžete udělat představu o tom, co si o turismu a cestovním ruchu myslí naši zastupitelé. S některými plány města na letošní sezonu vás seznámí kompetentní náměstkyně primátora Markéta Záleská.

Přinášíme informace o tom, že se město vydává cestou efektivnějšího využití energie, jeho nová koncepce má v budoucnu ušetřit značné prostředky z rozpočtu Olomouce. Věděli jste, že má město aktualizovanou a modernizovanou interaktivní mapu kvality ovzduší? Vše se dozvíte uvnitř časopisu. Mimo jiné píšeme o zcela novém dotačním titulu – k rozdělení je milion korun a program je zaměřen na pomoc našim znevýhodněným spoluobčanům. Dozvíte se termíny po zimě otevřených hřišť pro veřejnost, nejnovější informace o průběhu stavby protipovodňových opatření. Pozveme vás na jarní etapu výstavy Flora, další ročník Ekologických dnů a Academia Filmu.

Věříme, že vás osloví i pestrá nabídka kulturních akcí či společenských aktivit a zaujme spousta zajímavých informací z našeho města.

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty, s. p., a to do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2019/04.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: