Aktuality

Vycházejí březnové Olomoucké listy 2019

V těchto dnech vychází nové číslo časopisu Olomoucké listy, který pravidelně přináší do všech schránek ve městě aktuality o dění v Olomouci. Měsíčník tak opět nabízí zajímavé čtení nejen pro občany hanácké metropole.

Jako téma jsme pro vás připravili informace o ambiciózním plánu vedení města. Olomouc by se měla v budoucnu stát chytrou a efektivní metropolí. Jak na to? Co si o tom myslí naši zastupitelé, a co plánuje v tomto nelehkém úkolu učinit kompetentní náměstek primátora Matouš Pelikán? Čtěte uvnitř Listů.

Také se dozvíte, že radní představili své Programové prohlášení do roku 2022. Píšeme také o tom, že na novou techniku profesionálních hasičů přispělo i město, a že dotace z městského rozpočtu podpoří rozvoj sportu,cestovního ruchu i odstraňování sociálních bariér.

Dozvíte se, že Olomouc podalo námitku k ochraně zájmů obce a zájmů občanů obce k zahájenému územnímu řízení Šantovka Tower. Taky si přečtěte, že radnici čeká oprava fasády a věž, a že město opraví další výhybky, mosty i chodníky. Že další miliony korun letos zamíří na stavbu zcela nových nebo obnovu stávajících olomouckých dětských hřišť a sportovišť.

Věříme, že vás osloví i pestrá nabídka kulturních akcí či společenských aktivit a zaujme spousta zajímavých informací z našeho města.

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty, s. p., a to do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2019/03.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: