Aktuality

Vycházejí únorové Olomoucké listy 2019

V těchto dnech vychází nové číslo časopisu Olomoucké listy, který pravidelně přináší do všech schránek ve městě aktuality o dění v Olomouci. Měsíčník tak opět nabízí zajímavé čtení pro občany hanácké metropole.

Jako téma jsme pro vás připravili informace o kulturním dění v našem městě. Co se připravuje pro rok 2019, co si o kultuře myslí zastupitelé a jaký názor má nový kompetentní náměstek primátora.

Přátelé nejen hokeje jistě zpozorní při zprávě, že po dlouhé době se zimnímu stadionu rýsuje nová budoucnost, a to, že se promění v multifunkční halu. Radost budou mít také senioři nad šedesát pět let. Od léta budou mít městskou hromadnou dopravu v našem městě zdarma. Také se dozvíte, že Olomouc hledá nového hlavního architekta. Také píšeme,že po několika pokusech oživit tradici masopustu přichází letos v centru města poprvé ke slovu Olomoucké masopustní veselí. A taky, že Olomoucký půlmaraton letos oslaví desáté narozeniny.

Věříme, že vás osloví i pestrá nabídka kulturních akcí či společenských aktivit a zaujme spousta zajímavých informací z našeho města.

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty, s. p., a to do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2019/02.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: