Aktuality

Vycházejí zářijové Olomoucké listy 2018

I po prázdninách vychází nové číslo časopisu Olomoucké listy, který pravidelně přináší do schránek zdarma aktuality o dění v našem městě. Měsíčník nabízí zajímavé čtení pro občany hanácké metropole.

V novém čísle najdete informace o tom, že se blíží oblíbené podzimní sběrové soboty, dozvíte se o nových pamětních deskách ve městě. Že Olomouc je mezi turisty stále více oblíbenou destinací, a že Baziliku na Svatém Kopečku čeká rekonstrukce. Dočtete se o tom, že obyvatelům sídlišť na jihu Olomouce přinese další etapa tramvajové trati Nové Sady a Povel tři zastávky a skoro 1,5 kilometru nové trati.

Věříme, že vás osloví nabídka kulturních akcí či společenských aktivit a zaujme další spousta zajímavých informací z našeho města.

Měsíčník Olomoucké listy vydává Rada města Olomouce a je distribuován prostřednictvím České pošty, s. p., a to do všech poštovních schránek v Olomouci zdarma. Problémy s distribucí a nedodáním výtisků, hlaste na telefonní číslo 773 617 353 nebo reklamujte u svého poštovního doručovatele.

Časopis je k dispozici také v Informačním centru v podloubí radnice.

Časopis ke stažení ve formátu PDF: Olomoucké listy 2018/09.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: