Aktuality

Sportovní den pro seniory Smetanovy sady

Chcete si poslechnout živou hudbu, posedět u kávy, zkusit si zasoutěžit, nebo jen fandit? Přijďte mezi nás 13.9.2018 k restauraci Fontána ve Smetanových sadech.

Co nás čeká?
TRIKO:
Pro prvních 10 přihlášených družstev.

ZÁBAVA:
To je přesně cílem naší akce. Přejeme si, aby účastníci strávili den příjemně, setkali se s přáteli, případně si vyzkoušeli či se dozvěděli i něco nového. A protože jde o sport, mají možnost vyhrát i nějakou tu cenu.

HUDBA:
Živá hudba bude provázet náš den, abychom se měli vesele a kdo nesportuje, může si třeba jen poslechnout příjemnou hudbu s kávičkou v ruce.

Co dál?

OLOŠLAP:
Cca od 11 - 13 nám bude k dispozici oblíbený olomoucký Ološlap, budete se moci projet po parku. Nově i s dopomocí elektromotoru, kdyby nefungoval, tak si šlápnete více :-)

CENY:
Ceny nevyhrávají pouze první tři družstva, ale po vyhodnocení probšhne slosování a cenu tak může vyhrát i třeba poslední družstvo. Ceny poskytl obchod Decathlon Olomouc.

ZDRAVOTNICKÝ DOZOR:
Zajišťuje AGE centrum Olomouc

ZÁPISNÉ: se neplatí :-)

V případě nepřízně počasí se přesunujeme do omezených prostor pavilonu H, věříme však a modlíme se za babí léto!

Nezapomeňte se včas přihlásit :-)

Akce je určena pro tříčlenná družstva. Po obdržení startovního čísla a soutěžní karty budou soutěžící postupně obcházet sportovní stanoviště, kde na ně čeká vědomostní soutěž, střelba z luku, střelba z laserové pistole, broušení smyslů a další disciplíny. Jednotlivci se mohou zapojit také.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: