Aktuality

Rekonstrukce budovy magistrátu ve Štursově ulici znamená dočasné omezení komfortu

Modernizace vstupní haly budovy Magistrátu města Olomouce ve Štursově ulici dočasně omezí komfort návštěvníků tohoto pracoviště. K žádnému omezení poskytovaných služeb ze strany odboru sociálních věcí a odboru sociálních služeb ale nedojde, všechny pracovníky najdou občané v jejich současných kancelářích.

Od pondělí 12. března bude procházet modernizací vstupní hala budovy na adrese Štursova 1, sousedící s areálem OD Kaufland, v níž sídlí odbor sociálních věcí a odbor sociálních služeb. Výsledkem stavebních úprav bude moderní prostorné prostředí, které občanům zpříjemní a díky přehlednosti také zjednoduší jejich návštěvu úřadu.

Stavební práce dočasně, po dobu asi tří měsíců, omezí komfort návštěvníků těchto pracovišť. Vstup do budovy bude umožněn pouze ze strany Štursovy ulice, a to vchodem B v zadní části budovy směrem k ulici Hálkova, který bude bezbariérový. Právě vedle tohoto vchodu je možno pro přístup do vyšších podlaží budovy využít výtah nebo schodiště. Ze strany od parkoviště Kauflandu nebude po dobu rekonstrukce vstup vůbec možný.

Podstatné je, že všechny pracovníky najdou občané v jejich stávajících kancelářích, omezení se týká pouze vstupní haly hlavního vchodu, odkud bude ke vchodu B přemístěno pracoviště ostrahy budovy a informačního centra. O náhradním umístění WC pro návštěvníky budovy budou informovat nová označení v budově a samozřejmě i pracovníci ostrahy.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: