Aktuality

Aktivity pro seniory v Olomouci

Zajímavá přednáška nebo kino zdarma? Nenechte si ujít nabídku aktivit pro seniory ve městě Olomouci. Odbor sociálních služeb pod záštitou náměstka primátora Ladislava Šnevajse, plánuje i v letošním roce řadu aktivit, o kterých se můžete dozvědět na stránkách https://proseniory.olomouc.eu/uvod nebo www.facebook.com/olomouckysenior.

V nejbližší době 12.2.2018 ve 14:00, na adrese Peškova 1, Olomouc, nás čeká zajímavá beseda s paní Věrou Mičkovou, která nás seznámí se svou prací, která se týká tématu Dalimilovy kroniky, ztvárněnou na krásných gobelínech.

Další jistě zajímavou nabídkou je chystané promítání francouzské komedie "Dokud nás svatba nerozdělí", která se bude promítat také od 14:00 dne 26.2.2018 v Premiere Cinemas Olomouc v obchodním domě Šantovka.

Stejně jako v předchozích letech i v roce 2018 se můžete těšit na sportovní dny, pokračování vybraných aktivit v Aplikačním centru BALUO Univerzity Palackého v Olomouci, oblíbené Veselice pro seniory na výstavišti Flora, apod., doplňuje informace vedoucí odboru sociálních služeb Yvona Kubjátová.

Pro bližší informace, či zájem o aktivity v klubech pro seniory statutárního města Olomouce kontaktujte odbor sociálních služeb - oddělení sociální pomoci a služeb - Zdislav Doleček, vedoucí oddělení 585 562 105, [email protected] 

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: