Aktuality

Moravské divadlo zaplnili jubilanti

Velký sál Moravského divadla Olomouc hostilo slavnostní setkání olomouckých pětasedmdesátníků. Tradiční setkání jubilantů každoročně pořádá Komise pro občanské záležitosti statutárního města Olomouce.

Slavnostní odpoledne zpříjemnilo jubilantům setkání s primátorem Olomouce, kulturní vystoupení žáků ze Základní školy Olomouc-Holice i vystoupení pěveckých sborů Bobule a Zpěvanky. O vrchol kulturního programu se postarali členové Moravského divadla.

“To, že vám mohu dnes pogratulovat není moje povinnost, ale radost, kterou ze setkání s vámi mám. Chci vám popřát vše nejlepší, hodně, zdraví, štěstí a spokojenosti,“ řekl v úvodu jubilantům primátor města Olomouce Antonín Staněk. „Věřím, že město a jeho samospráva se snaží dělat vše proto, aby vytvořili podmínky pro život v Olomouci takové, aby se zde žilo dobře. Nejde vše změnit najednu, ale snaha se upřít nedá. Jedním z výsledků našeho úsilí je například překrásně zrekonstruovaný divadelní sál, kde dnes svá jubilea slavíte,“ vyzdvihl primátor Staněk.

Významné výročí budou jubilantům připomínat i drobné dárky, které pro oslavence vyrobily děti olomouckých základních škol.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: