Aktuality

Senioři mohou zdarma cvičit v moderním univerzitním centru Baluo

Jedním z benefitů, které olomoučtí senioři dostávají díky stříbrné medaili Olomouce ze soutěže Obec přátelská seniorům, je i bezplatné cvičení v novém Aplikačním centru Baluo. "Bylo to prostě senzační," zněla bezprostřední reakce účastníků prvního ochutnávkového dne různých aktivit v Aplikačním centru Baluo. Další bude následovat hned příští úterý 17. října.

Senioři se poprvé sešli v centru Baluo na speciálním programu, který je připraven ve spolupráci se statutárním městem Olomouc. "Všichni senioři z Olomouce jsou vítáni, a co je podstatné, aktivity jsou pro ně díky úspěchu v soutěži Obec přátelská seniorům zcela zdarma. Plánovaných míst je dostatek, lze tedy předpokládat, že zúčastnit se mohou všichni zájemci a nikdo nebude odmítnut," uvedl vedoucí oddělení sociální pomoci a služeb magistrátu Zdislav Doleček.

V centru Baluo si mohou účastníci vyzkoušet řadu aktivit od plavání až po tanec, to vše pod dohledem zkušených instruktorů a trenérů. Mohou se také nechat otestovat certifikovanou metodou či moderními přístroji, díky čemuž se dozví, jak je na tom jejich tělo. Získají i konkrétní rady, co více pro své zdraví udělat.

Neváhejte tedy a využijte této jedinečné nabídky už příští týden v úterý.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: