Aktuality

Máte už první letošní číslo čtvrtletníku Olomoucký senior?

V těchto dnech vychází první letošní číslo časopisu Olomoucký senior, kterým se otevírá jeho čtvrtý ročník. Čtvrtletník nabízí i v tomto vydání zajímavé čtení nejen pro nejstarší generaci občanů města Olomouce.

Olomoucký senior přináší aktuality z dění v klubech pro seniory zřizovaných městem a z organizací, které se této cílové skupině věnují. Rubrika praktických rad představuje osobní asistenci a možnost vyzkoušet si kompenzační pomůcky, zlepšující kvalitu života nejen seniorů. V aktuálním čísle najdete i seznam všech klubů pro seniory na území města s kontakty a provozními hodinami. Rozhovor seznamuje se zkušeným sokolským cvičitelem Lubošem Touškem, který nedávno oslavil osmdesátiny. Čtenáře jistě osloví i nabídka pohybových aktivit a kulturních akcí. Okénko do historie se věnuje prvním českým ženským magazínům 19. století a časopis uzavírá výběr fotografií ze života klubů seniorů.

Časopis je k dispozici mimo jiné v informačních centrech v podloubí radnice a ve vestibulu budovy odboru sociálních věcí, Štursova 1. V elektronické podobě ho najdete zde.

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: