Aktuality

Veselice pro seniory: opět vyprodáno, tančilo se všude

Velký zájem už tradičně doprovází oblíbené Veselice seniorů v Olomouci. V polovině listopadu se v pavilonu A výstaviště Flora Olomouc konala taková velká společenská akce pro seniory již po šesté. Vyprodaná kapacita svědčí o rostoucím zájmu.

Poprvé se v renovovaných prostorech hlavního pavilonu výstaviště konala veselice už 29. května 2014 a tehdy se jí zúčastnilo 460 lidí. V dalších letech již počet prodaných vstupenek jednotlivých veselic přesáhl počet 650 lidí a jinak tomu nebylo na letošní již druhé akci. O oblíbenosti této akce hovoří fakt, že téměř 650 vstupenek bylo vyprodáno během dvou dní.

"Pokaždé když stojím před tak velkým počtem lidí tak si řeknu, jak je dobře, že se podařilo pavilon A zrekonstruovat, protože naši senioři to v něm umí opravdu rozjet. Městu Olomouc takové akce sluší a je jen v pořádku, že se senioři scházejí v tak důstojném prostředí, které je navíc bezbariérové a v dosahu páteřní sítě MHD,“ řekl na setkání náměstek primátora Ladislav Šnevajs. „Každý rok se snažíme akci vylepšit, ať již formou obsahu kulturních vstupů, ozvučením a podobně. I když se vše nepodaří zcela, tak oceňuji, že si účastníci akce nenechají zkazit den, kdy se přišli veselit a velké množství z nich zůstává na parketě až do úplně poslední skladbě. Následující ročník bude zase o kus lepší.“

Aktivity jsou podpořeny z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023.

Mediální partneři: